MENIU

Managerul de comunicare al Simonei Halep, mesaj halucinant. Cum se apără Cosmin Hodor

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a postat un mesaj bizar după meciul dintre Simona Halep și Bianca Andreescu, iar presa a taxat mesajul.

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a scris următoarele: ”Astăzi, Simona ne-a arătat o dată în plus că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greșită că rămânând în România nu pot face performanță.

Bianca este o campioană a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este să fim campioni pentru România. Trebuie să mulțumim și părinților Simonei care nu au ales ideea finanțării unei alte țări și de a juca pentru un alt steag”.

Presa a "explodat" și a condamnat postarea managerului de comunicare al Simonei Halep.

"Simona Halep e o sportivă de nivel mondial care, din păcate, a ajuns să-şi încredinţeze relaţiile cu media unui individ care nu doar că nu-şi face treaba, dar, mai nou, aduce şi un prejudiciu de imagine pentru fostul lider WTA", a scris adevarul.ro.

"Managerul de comunicare al Simonei Halep, atac fără precedent la adresa Biancăi Andreescu. Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a lansat un atac fără precedent la adresa Biancăi Andreescu, după victoria sportivei noastre, de la Turneul Campioanelor", a notat și Digi.

"Cum a ajuns managerul de comunicare agramat al Simonei Halep să facă praf imaginea campioanei. Mândria unui meci fabulos între românce a fost transformată în lozinci patriotarde și aluzii veninoase la Diaspora", a titrat prosport.ro.

"Cosmin Hodor, PR-ul Simonei Halep, postare dură pe Instagram: „Nu vom avea o Românie mai bună dacă românii aleg să lupte sub un alt steag”, a titrat și gsp.ro.

Cum se apără Cosmin Hodor

Cosmin Hodor a revenit cu un nou mesaj, în care susține că a fost criticat pe nedrept.

„A fi sau a nu fi naționalist. Asta e întrebarea? Sau cum ajungi să fii blamat și să ți se interpreteze fiecare cuvânt, în funcție de percepția fiecăruia, plecând de la unicul meu gând de a susține faptul că se poate face performanță și în România.

Nici pe departe postarea mea nu a avut intenția de a-i viza într-un mod negativ pe românii plecați în străinătate și nici de a da dovadă de vreun naționalism ieftin. Dimpotrivă, cred ca în cele mai multe cazuri, motivul plecării multor români s-a datorat puținelor oportunități care din păcate ne sunt oferite în țară.

Tot ce am vrut să spun, fără a face vreo comparație între cele două jucătoare sau fără a o ataca în vreun fel pe Bianca sau pe familia acesteia, este că Simona reprezintă o sursă de inspirație pentru toți tinerii din Romania și că urmând determinarea, ambiția și perseverența ei putem și noi, aici, să facem performanță.

Am fost interpretat doar pe «hatereală» (răutate) când tot ce am vrut să subliniez a fost legat de viitorul nostru și al generațiilor tinere. Ele trebuie să fie inspirate de performanțele pe care le realizează cei care reprezintă România. Mai ales la un nivel înalt!  Dacă vor alege să rămână aici sunt primii care pot să schimbe ceva și să facă din România o opțiune”, a scris Hodor. 

Mai multe articole despre:
Simona Halep Cosmin Hodor