MENIU

Mână criminală în incendiu de la ALPAB! Angajații spun că focul a fost pus intenționat

Incendiul de acum două nopți de la Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement a fost pus intenționat. E ipoteza susținută de o parte dintre angajați, care cred că astfel nu vor mai exista probleme cu transferul personalului și patrimoniului la noile companii municipale, potrivit REALITATEA TV.

Focul de acum două nopți a mistuit o clădire întreagă în care se aflau birourile de achiziții, juridic și întreaga arhivă a Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement. A ars chiar și biroul directorului Companiei Municipale Parcuri și Grădini București SA, Petre Anghelina. S-au transformat în scrum și trei ambarcațiuni ale ALPAB, ambarcațiuni care se aflau în hangar, dar și 12 scutere noi.

Întâmplător sau nu incendiul a avut loc cu doar o săptămână înainte ca ALPAB să fie predată către primărie pentru a fi preluată de trei companii municipale, companii noi înființate de primărie.

ALPAB are 470 de angajați și toți aceștia vor fi transferați către aceste companii municipale. Rămâne de văzut cum se va face trasferul patrimoniului și cel al angajaților în aceste condiții în care toată arhivam, contractele sunt acum scrum. 

Vă reamintim că focul a pornit de la acoperișul clădirii, pompierii au trimis 15 autospeciale de stingere aici, iar cauzele incendiului sunt, deocamdată, necunoscute 

Mai multe articole despre:
primărie incendiu ALPAB