MENIU

Mamă și fiu, găsiți MORȚI într-un apartament din Timișoara! Descoperirea ȘOCANTĂ făcută de polițiști, după ce au spart ușa imobilului

Descoperire macabră într-o casă din Timișoara. O mamă și fiul său au fost gasiți morți, luni seara, în locuința lor dintr-un cartier timișorean. 

Cei care au anunțat poliția au fost chiar vecinii celor doi, alarmați de faptul că nu i-au mai văzut pe cei doi de mai multe zile. În plus de asta, din apartamentul lor venea un miros greu, relatează Opinia Timișoarei.ro. 

Pentru a pătrunde în interiorul imobilului, pompierii au fost nevoiți să spargă ușa, iar în interior au făcut șocanta descoperire: femeia de 88 de ani si fiul său în vârstă de 68 erau morți. 

Cele doua cadavre erau în stare avansată de putrefacție. Din spusele vecinilor, cei doi erau foarte retrași.

Din informațiile existente, pe cele trupurile neînsuflețite ale celor doi nu au fost descoperite urme de violență.

„Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că două persoane care locuiau pe strada Cozia, din municipiul Timișoara, nu au mai fost văzute de mai multe zile.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, împreună cu pompierii și o Ambulanță, în interiorul imobilului fiind găsite două persoane decedate, o femeie în vârstă de 88 de ani și un bărbat în vârstă de 68 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii nefericitului incident", au transmis reprezentantii IPJ Timiș.

Mai multe articole despre:
timisoara cadavre timisoara mama si fiu morti