MENIU

Mamă și fiică, găsite moarte într-un apartament din Bârlad, din cauza unei improvizații la instalația de gaze

Echipaj SMURD

O mamă şi fetiţa ei au fost găsite moarte într-un apartament din Bârlad. În casa se simtea un miros puternic de gaz. Tragedia a fost anunțată chiar de soțul femeii, care a sunat la numărul de urgenţă 112 deoarece nimeni nu i-a răspuns la uşă când a încercat să intre în locuinţă. Polițiștii au deschis și un dosar penal, pentru că, cel mai probabil, cauza tragediei a fost o inmprovizație la instalația de gaze naturale.    

Femeie de 31 de ani şi fiica sa de 4 ani au murit intoxicate cu gaz, sâmbătă noaptea, într-un apartament din municipiul Bârlad, potrivit Realitatea Plus.

Potrivit comunicatului pompierilor bârlădeni, la sosirea echipajului de intervenţie, din apartament a fost perceput un miros înţepător se gaz.

După deblocarea uşii, în locuinţă au fost găsite două persoane în stare de inconştienţă. Membrii echipajului, toţi cu pregătire de paramedici, au început manevrele de resuscitare, între timp comandantul de echipaj solicitând în sprijin mai multe ambulanţe. (...) Din nefericire, cele două victime au fost declarate decedate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Mai multe articole despre:
mama fiica moarte gaze naturale asfixiate