MENIU

Mama şi-a lăsat fiica de 1 an singură în casă.Ce s-a întâmplat peste 10 ani când s-au văzut din nou

<p>&Icirc;nt&acirc;mplare uluitoare &icirc;n Rusia</p>
<p>&Icirc;nt&acirc;mplare uluitoare &icirc;n Rusia</p>
<p>&Icirc;nt&acirc;mplare uluitoare &icirc;n Rusia</p>
<p>&Icirc;nt&acirc;mplare uluitoare &icirc;n Rusia</p>

Această istorie s-a întâmplat într-un oraș din Rusia. Câțiva locuitori ai localității care treceau pe lângă o casă au auzit, în repetate rânduri, țipete de copil, care proveneau dinspre locuinţă. În cele din urmă, aceştia au decis să cheme poliția

Când au intrat în locuinţă, polițiștii au rămas șocați de ceea ce au văzut. Un copil stătea în mijlocul casei pustii, în frig și în întuneric. Stăpânii locuinței s-au mutat cu traiul și au luat cu ei toate lucrurile din casă, însă au lăsat copilul.

Fetița în vârstă de un an a fost dusă de urgență la spital. Ea era slăbită și înfometată și avea bazinul fracturat. Ulterior s-a aflat că pe fetiță o cheamă Liza. Polițiștii au încercat să-i caute familia, se știa deja că această familie era una de romi, dar fără succes.

Liza a ajuns la orfelinat. În timp ce se afla la spital, fetița a fost observată întâmplător de o femeie care venise în vizită la fiul său bolnav. Ulterior, aceasta a aflat istoria Lizei de la medici și a început să-i aducă jucării.

Inna, femeia care o vizita pe Liza la orfelinat, a decis să adopte fetiţa.

Chiar și la vârsta de doi ani fetița nu putea mânca normal și avea frică de sunetele puternice. Ea a început să meargă abia la vârsta de 4 ani și Inna s-a gândit că ar fi bine să o dea pe Liza la un cerc de dans, care ar inspira-o mereu și ar ajuta-o să se dezvolte fizic.

Datorită dansurilor, Liza a devenit un copil foarte activ și vesel. Când a fost timpul să meargă la școală, nimeni nu putea crede că acest copil minunat a fost cândva lăsat de propriii părinți să moară în singurătate.

La vârsta de 12 ani, ea a reușit să câștige multe concursuri de frumusețe. În paralel copila a fost invitată să pozeze în calitate de model pentru articole de îmbrăcăminte.

În acest moment, a reapărut mama biologică a fetei, care a lăsat-o 10 ani în urmă cu bazinul fracturat să moară de foame. Femeia dorea să-și ia fata înapoi, însă cererea i-a fost refuzată pentru că ea nu mai avea deja nici un drept asupra copilei.

Acum Liza trebuie să decidă dacă va dori sau nu să-și vadă în viitor mama biologică, potrivit unica.md.

Mai multe articole despre:
null