MENIU

Mama se pregătise pentru moartea copilului de cancer. A vrut să îl aline şi, MIRACOL, s-a vindecat!

Callie Blackwell era disperată: fiul său de doar 10 ani se afla într-o fază terminală, după ce leucemia agresivă de care suferea nu a putut fi stopată. Pentru a alina durerile micuţului, ea a recurs la un gest disperat -şi ilegal- şi, din fericire, pentru ei s-a produs un miracol.

Deryn se afla într-un hospice, destinat bolnavilor în fază, terminală, iar părinţii săi şi în special mama sa, Callie, îşi doreau să îi aline durerile şi anxietatea, după ce medicii le spuseseră că nu se mai poate face nimic pentru copilul de 10 ani. Leucemia de care suferea copilul era foarte agresivă şi, în ciuda mai multor şedinţe de chimioterapie şi radioterapie, nimic nu funcţionase.

Părinţii au încercat să obţină o reţetă pentru un calmant pe bază de cannabis de la un doctor, dar nu au reuşit, aşa că au recurs la o metodă ilegală, dar eficientă: au căutat un dealer şi cei doi soţi au cumpărat cannabis, scrie The Independent. "Ce-aveam de pierdut? Nimic, pentru că medicii ne spuseseră că va muri", îşi aminteşte mama.

Callie a preparat cannabisul acasă, la oala sub presiune, după o reţetă găsită pe internet şi au mers la fiul lor - "Efectele m-au uluit! Nu era deloc ce mă aşteptam". Efectul a fost miraculos, pentru că Deryn s-a vindecat încet încet de leucemie şi acum are 17 ani.

Băiatul lucrează part time ca chef, la un restaurant vegan, şi studiază pentru a lucra în domeniu.

Efectul, pe care experţii susţin că nu îl pot lua în considerare decât după studii realizate pe mai multe persoane, a fost miraculos şi, dacă dovedeşte ceva, susţin medicii, dovedeşte că e nevoie de o cercetare extinsă în privinţa efectelor cannabis-ului asupra cancerului.