MENIU

Mama gemenilor căzuți de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, LIVE pe rețele de socializare imediat după înmormântare

Tragedie Ploiești / Captură foto

La numai două zile după ce și-a înmormântat copiii, mama gemenilor din Ploiești, morți după ce au căzut de la etajul 10, a revenit pe rețelele de socializare. Femeia a fost externată de la Spitalul de Psihiatrie și șochează din nou prin comportamentul său. În cele mai recente imagini, aceasta apare fredonând o manea. Femeia se află în prezent acasă, alături de cel de-al treilea copil, în timp ce autoritățile continuă ancheta în cazul morții gemenilor, relatează Realitatea PLUS. 

După tragedia cumplită, mama gemenilor căzuți de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești a fost internată la Psihiatrie. De curând însă, femeia a fost externată și a revenit acasă pentru înmormântarea celor mici. Pierderea copiilor nu o împiedică însă să își reia obiceiurile. Aceasta a postat încă un clip video în care fredona o melodie.

Femeia era live pe Facebook chiar și în momentul în care copiii au căzut în gol de la etajul 10 al blocului în care locuiau.

După tragedie, au ieșit la iveală tot mai multe detalii controversate despre mama gemenilor, despre felul în care își creștea copiii și cum își trăia, de fapt, viața. Chiar și fratele ei a declarat că avea un anturaj dubios și practica prostituția.

La momentul tragediei, vecinii spuneau că părinții micuților se mutaseră de doar două zile în bloc. Iar într-una dintre seri au auzit certuri între femeie și soțul ei. Autoritățile continuă cercetările în acest caz și iau în cazul mai multe ipoteze.

Citește și Gemeni în vârstă de doi ani, CĂZUȚI de la etajul 10! Copiii au DECEDAT