MENIU

Mama ei a decis să-i taie picioarele la 9 ani. După 15 ani, ceva cutremurător se întâmplă

La vârsta de doar 9 ani această tânără a rămas fără picioare. Decizia a fost una dificilă, dar singura posibilă, ținând cont de handicapul cu care se născuse fata. Ce a urmat mai apoi a lăsat o lume întreagă fără cuvinte. 

Atunci când în anul 1989 într-un orășel din Ucraina s-a născut o fetiță pe nume Oxana Bondarciuk, medicii au rămas șocați. Fetița avea mâinile și picioarele deformate, degetele de la mâini și picioare îi lipseau și în afară de asta fetița avea rinichii foarte bolnavi. Cel mai probabil handicapul fetiței a fost provocat de catastrofa nucleară de la Cernobâl, care se petrecuse cu 3 ani mai înainte.

Părinții Oxanei au abandonat-o și fetița a nimerit în orfelinat. Aici ea și-a petrecut cei mai îngrozitori ani din viață. Era periodic bătută și nu era hrănită suficient. 

Fotografiile fetiței au fost văzute de o femeie din SUA pe nume Guy Masters. Aceasta a înțeles din prima că Oxana va deveni fetița ei. Guy a venit în Ucraina când Oxana avea 5 ani, însă procesul de adopție a durat încă 2 ani.

În acest timp Oxanei îi era mereu frică că Guy se va răzgândi și nu o va mai adopta. Femeia înțelegea temerile fetiței de aceea ea îi scria cu regularitate și îi spunea spunea mereu că nu o va părăsi niciodată.

La vârsta de 8 ani Oxana a ajuns în SUA la noua ei familie. Părinții adoptivi au început să caute soluții pentru a o face pe fetiță sănătoasă. Doctorii americani au reușit să trateze rinichii fetei și să-i îndrepte mâinile, însă picioarele nu puteau fi salvate și au fost amputate.

Din fericire, Oxana s-a învățat să meargă în proteze, lucru pe care ea nu-l putea face chiar și atunci când avea picioare. De asemenea ea s-a învățat să meargă cu bicicleta și să se dea cu patinele cu rotile. După aceasta Oxana a început să practice canotajul, iar ani mai târziu ea avea să devină o legendă a jocurilor paralimpice.

Astfel, la jocurile paralimpice din anul 2012 din Londra Oxana a câștigat două medalii de aur, iar ulterior la jocurile paralimpice de iarnă din Sochi ea a devenit campioană mondială la ski! Popularitatea ei creștea în fiecare zi și în scurt timp o revistă i-a propus o foto-sesiune erotică care a impresionat toată lumea.

În ciuda trecutului său de tristă amintire, recent Oxana a vizitat Ucraina, unde ea este considerată o adevărată eroină. De asemenea ea a insistat să viziteze și orfelinatul în care și-a petrecut primii 7 ani de viață.

Atunci când privești fotografiile acestei fete puternice și frumoase este greu să-ți imaginezi calvarul prin care ea a trebuit să treacă. Bolnavă, cu handicap, părăsită de proprii părinți, bătută și umilită în orfelinat, Oxana a primit o a doua șansă la viață datorită unei femei cu suflet mare pe nume Guy Masters, care nu a ezitat să o adopte. Istoria Oxanei ne demonstrează încă o dată că dragostea și puterea sufletului pot învinge totul.

sursa

Mai multe articole despre:
Ucraina Oxana Bondarciuk