MENIU

Mama celor 3 copii care au murit în incendiul din Sectorul 5 a recunoscut că nu a fost acasă la momentul tragediei! Detalii șocante din anchetă

Poliție

Apar noi detalii absolut șocante în cazul celor trei copii minori care au murit, marți dimineață, în incendiul care le-a cuprins patul în care dormeau. Astfel, potrivit celor mai recente declarații făcute de mama micuților, se pare că aceasta nu se afla acasă în momentul producerii tragediei, copiii fiind, de fapt, singuri în casă. Inițial, femeia care a fost audiată marți timp de 11 ore, le-a spus procurorilor că s-a trezit prea târziu ca să îi salveze. Ancheta este în curs de desfășurare. 

Apar noi detalii în cazul celor trei copii care au ars într-o casă din Sectorul 5 al Capitalei. 

Femeia a recunoscut miercuri, la doar o zi după producerea tragediei, că a lipsit câteva ore de acasă, fiind în vizită la rude, timp în care unul dintre copii s-ar fi jucat cu o brichetă.

Conform celor relatate de femeie, aceasta pare a fi cauza care a dus la incendiul care le-a cuprins patul. Copiii în vârstă de 2, 3 și 6 ani ar fi murit intoxicați cu monoxid de carbon.

Reamintim că trei copii cu vârste între doi și șase ani și-au pierdut viața, marți dimineață, într-o locuință din Sectorul 5 al Capitalei, în urma unui incendiu izbucnit în încăperea în care se aflau micuții. Mai exact, patul în care dormeau copiii ar fi luat foc. Cea care a sunat la numărul unic de urgență 112 este chiar mama copiilor. Femeia a semnalat că una din camerele imobilului în care locuia împreună cu cei trei copii a luat foc.