MENIU

Mai mulți bărbați, implicați într-un scandal pe o stradă din Craiova. Scandalagii au folosit o bâtă și chiar un coș de gunoi

Mașină de poliție - imagine cu caracter ilsutrativ

Val de scandaluri în plină stradă. Cel mai recent incident de acest fel vine de la Craiova, acolo unde patru bărbaţi s-au luat la bătaie, pe o stradă din oraș, iar imaginile din timpul conflictului au fost publicate pe internet. Urmează informații cu puternic impact emoțional.

Imagini cu o bătaie în care sunt implicaţi patru bărbaţi au fost publicate pe un grup de Facebook, cei care le-au postat afirmând că scandalul a avut loc în judeţul Dolj, relatează News.ro.

Mai exact, bătaia ar fi avut loc pe o stradă, dar şi pe scările unui magazin din Craiova.

În imaginile cu un puternic impact emoțional se vede cum un bărbat care are în mână ceva ce pare a fi o bâtă loveşte în mod repetat, violent, un tânăr, iar la un moment dat acesta nu se mai ridicăm de jos.

Ceva mai încolo alţi doi bărbaţi sunt implicaţi într-o altă altercaţie. Tot pe imagini se poate vedea cum unul dintre ei ia un coş de gunoi şi-l aruncă spre celălalt. Cel care a aruncat coşul de gunoi este apoi lovit în repetate rânduri, violent, cu bâta.

Deocamdată, poliţiştii nu au transmis date despre incident sau dacă s-au depus plângeri în această cauză.

Mai multe articole despre:
bataie strada craiova