MENIU

Mai multe persoane au fost RĂNITE la festivalul Afterhills din Iași după o furtună puternică

Furtuna puternică care s-a abătut vineri asupra Iașiului a făcut victime la un festival muizical. 6 persoane, din rândul organizatorilor, au fost rănite, 5 dintre ele refuzând transportul la spital.

O fată de 16 ani a suferit un traumatism cranian și câteva răni în zona feței după ce a fost lovită de o țeavă la festivalul muzical ”Afterhills”. În scurt timp, la fața locului a venit un echipaj medical din cadrul Seviciului de Ambulanță Județean Iași. Fata a fost transportată de urgență la Spitalul de Neurochirurgie ”Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași pentru investigații, iar o altă tânără a primit îngrijiri medicale la fața locului, fără a necesita transportul la sptail.

”Un echipaj medical de urgență tip B2 cu asistent a intervenit la fața locului, pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor rănite. La locul solicitării a fost găsită o tânără, în vârstă de 16 ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral minor și excoriații. După acordarea asistenței medicale de urgență, pacienta a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie 'Prof. Dr. Nicolae Oblu' din Iași pentru investigații suplimentare. De asemenea, o altă a primit îngrijiri medicale la față locului întrucât prezenta excoriații gamba dreaptă, însă nu a fost necesar transportul la spital", a spus Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iași, potrivit BZI.ro.