MENIU

Mai multe femei din Bucureşti, ÎNŞELATE de "partenerul ideal", întâlnit pe Facebook. Cum proceda

Bărbatul înşela femeile întâlnite pe site-urile de socializare

Au crezut că au găsit bărbatul ideal, care le poate oferi viaţa perfectă, dar au rămas şi fără partener şi cu buzunarele goale. E povestea mai multor femei din Capitală care au fost înşelate de un individ fără scrupule. Bărbatul a fost prins în flagrant de poliţişti, aseară, şi acum va răspunde pentru faptele sale.

Individul îşi racola victimele pe site-urile de socializare. Le spunea că e un afacerist bogat, care-şi caută o parteneră de viaţă, dar nu vrea una care să profite de starea sa materială. Profita el, însă, de doamnele credule. Le invita la restaurant şi le cerea să aibă la ele un plic cu o mie de euro, ca el să se convingă că şi ele au cu ce să se întreţină.

"A fost prins un bărbat de 51 de ani care înşela femeile printr-o metodă inedită. Individul a fost prins în flagrant în timp ce încerca să înşele o femeie. mai exact, urma ca aceasta să depună într-un o sumă de bani care urma mai apoi să fie triminisă la adresa acesteia de domiciliu, împreună cu o altă sumă de bani a individului respectiv, dar se pare că nu au ajuns în cutia poştală unde trebuia să ajungă de fapt, ci în buzunarul individului", spune agent Emilia Mihai, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Rând pe rând, femeile înşelate au dat declaraţii la poliţie.

"În acest moment avem un număr de trei plângeri depuse la Poliţia Capitalei. De aceea fac un apel la toate persoanele înşelate care consideră că sunt prejudiciate în vreun fel să meargă la poliţie să depună plângere", explică purtătorul de cuvânt.

Bărbatul prins aseară în flagrant este recidivist. El a mai făcut şapte ani de închisoare pentru înşelăciune, iar acum riscă să ajungă din nou după gratii.