MENIU

17 copii din Brăila, duși de urgență la spital după ce au băut antigel la școală

Mai mulți copii au ajuns de urgență la Spitalul Județean din Brăila după ce au băut apă cu antigel chiar la școala unde învață, scrie presa locală. „S-a intamplat după ora de sport. Se fac niște lucrări la centrala școlii și a ajuns antigel în instalația de apă”, a declarat directorul școlii din Victoria.

Medicii de la UPU Braila se confruntă cu o urgenta de grad 0. 17 copii din localitatea Victoria au ajuns de urgență la Spitalul Județean, scrie Obiectivbr.ro.

Potrivit primilor informatii, aceștia se aflau la cursuri, în incinta Școlii Gimnaziale din comună, și au consumat apă care conținea antigel. Apa potabilă ar fi fost infestată cu antigel după ce s-a facut o probă a centralei termice, notează Infobrăila.ro.

Informația a fost confirmată de directorul școlii. „S-a intamplat dupa ora de sport. Se fac niste lucrari la centrala scolii si a ajuns antigel in instalatia de apa”, a declarat directorul scolii din Victoria.

Copii transportați la spital au vârste cuprinse între 9 si 13 ani.

„Pacientii s-au prezentat la UPU pentru ingestie accidentala cu antigel. Starea lor generala la venire era buna. Cantitatile ingerate au fost variabile”, a precizat Alina Neacsu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean, citată de debrăila.ro.

Poliția s-a autosesizat și a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe articole despre:
copii Brăila spitalul judeţean antigel