MENIU

Mădălina Ghenea NU a ascultat sfatul medicilor în privinţa sarcinii

Mădălina Ghenea este însărcinată în opt luni şi a decis să vorbească despre sarcina ei. Vedeta spune că a avut o sarcina cu probleme şi deşi medicii i-au recomandat repaos la pat, nu a putut să renunţe la muncă.

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan vor deveni părinţii unei fetiţe în aprilie.

"Doctorii mi-au recomandat să stau la pat toată sarcina. Nu am ascultat. Am avut contracte de onorat. Am lucrat până în luna a opta. Nu pot să nu lucrez. De la 14 ani colind lumea, mi-am câştigat independenţa şi mă bucur enorm că azi pot contribui la creşterea copilului meu", a declarat Mădălina Ghenea pentru OK Magazine.

Vestea că Mădălina Ghenea şi Matei Stratan vor deveni părinţi în doar o luna, a surprins pe toată lumea, având în vedere că au o relaţie de doar un an. Însă actriţa spune că iubitul ei i-a spus că vrea copil de la prima întâlnire.

"De la început mi-a spus că îşi doreşte un copil. Din prima zi, din prima clipă. Nu ştiu cum să descriu ce trăim noi. Suntem din ce în ce mai apropiaţi. S-a mutat la mine din prima zi şi nu a mai plecat de lângă mine. Îl urmez şi mă urmează peste tot. Suntem nedespărţiţi. De când suntem împreună am stat despărţiţi doar o săptămâna" a mai spus Mădălina Ghenea.

Mai multe articole despre:
0 medici sarcină Mădălina Ghenea