MENIU

Luxul incredibil în care se lăfăie amanta lui Putin. Jurnaliștii ruși au descoperit casa secretă

Imagini din casa amantei lui Putin. Foto: Twitter

Jurnaliştii ruşi au aflat unde locuiește Vladimir Putin şi amanta sa Alina Kabaeva. În cadrul unei investigații, publicația rusă Proekt a descoperit resedința din Valdai, o casă construită de liderul de la Kremlin pentru femeia cu care acesta are trei copii. Casa se află la 400 de kilometri de Moscova în direcția Sankt Petersburg. 

Casa a fost construită special pentru Alina Kabaeva în anul 2020 și are o suprafață de 1200 de metri pătrați, spun jurnaliștii ruși după ce au investigat imaginile din satelit.

Construcția a fost finalizată doi ani mai târziu. În anul 2021, lângă casă a fost construit un debarcader, care se află pe malul canalului, de unde se poate ajunge cu barca până la un parc de 28 de hectare.

Kabaeva și copiii ei folosesc o linie de cale ferată specială și o gară păzită atunci când se deplasează la reședință, potrivit investigației. Gara a fost construită în 2019, iar la stație există un heliport. Potrivit localnicilor, Putin zboară cu elicopterul de acolo până la reședință.

Mai mult, lângă reședința din adâncul pădurii, între anii 2016 și 2020, a fost ridicat un mare loc de joacă pentru copii în culori galben și albastru, reiese tot din imagini din spațiu. Fosta gimnastă Alina Kabaeva deține mai mult de 20 de apartamente și case. Cea mai mare dintre facilități este un penthouse de 2600 de metri în Sochi. 

 

Mai multe articole despre:
Vladimir Putin Rusia casa de lux debarcader heliport