MENIU

Luptătorii Regimentului Azov DISTRUG pe bandă rulantă tehnica militară rusă. Deviza sub care luptă: "Mariupol este Ucraina!"

Regimentul Azov / Captură Twitter

 Luptătorii Regimentului Azov au distrus luni, 28 martie, la Mariupol un tanc inamic, un transportor blindat de trupe și un vehicul de luptă de infanterie, se arată într-un comunicat publicat pe Telegram, relatează Ukrinform.

"Azov continuă să distrugă inamicii. Soldații Regimentului Azov au distrus astăzi un tanc, un transportor blindat și un vehicul de luptă de infanterie al inamicului. Un alt tanc al ocupanților moscoviți a fost lovit. Bătălia continuă. Mariupol este Ucraina!", se arată în comunicatul citat.

Potrivit primarului din Mariupol, Vadym Boichenko, numărul victimelor civile în orașul-port la Marea Azov, situat în sudul Ucrainei, a fost de aproape 5.000, inclusiv aproximativ 210 copii. Datele sunt updatate până în ziua de 27 martie, respectiv în urmă cu o zi.

Viceprim-ministrul Ucrainei Iryna Vereșciuk a spus că trupele ruse au distrus orașul aproape în totalitatea sa, așa că este necesară evacuarea tuturor civililor rămași încă între zidurile acestuia.

.

Mai multe articole despre: