MENIU

Lupta pentru Primăria Capitalei. SURSE: Liderii Coaliției au DECIS: Medicul Cătălin Cîrstoiu, în luptă cu Nicușor Dan

Lupta pentru Primăria Capitalei. SURSE: Liderii Coaliției au DECIS: Medicul Cătălin Cîrstoiu, în luptă cu Nicușor Dan

Liderii coaliției au fost, luni după amiază, în ședință și au vorbit despre candidați. Sursele Realitatea PLUS spun că medicul Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar, va intra în lupta pentru Primăria Capitalei.

În ședinţa coaliției s-a decis ca social-democraţii şi liberalii să aibă candidat comun la Primăria Capitalei, în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu.

Coaliția va avea candidați comuni la toate sectoarele Capitalei, atât pentru funcția de primar cât și pentru consilieri.

PSD va da candidatul la Sectorul 1, PNL la Sectorul 2.

„Nu am o decizie oficială, nu comentez sursele, eu am venit cu o viziune, cu un plan pentru București, să-l scoatem pe Nicușor Dan din primărie. Să fie un oraș deblocat care să respire, care arată ca o capitală europeană, nu ca o comună”, a spus Sebastian Burduja la Realitatea PLUS, imediat după ce sursele au arătat că un medic va fi candidatul comun al Coaliției.

Anca Alexandrescu aruncă bomba. Rareș Bogdan și Nicolae Ciucă mi-au spus că varianta Cîrstoiu nu vine din PNL. Ciolacu ar fi vorbit cu medicul ortodoped

Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel, lansează o informație care zguduie din temelii scena politică. Jurnalista s-a întâlnit pe aeroport cu liderul PNL Nicolae Ciucă și cu prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, iar aceștia i-au confirmat faptul că propunerea ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul comun la primăria Capitalei n-a fost discutată în PNL, ci ar fi venit de la PSD.

Mai multe articole despre:
sedinta coalitie candidat