MENIU

Luptă contracronometru cu flăcările în județul Suceava: pompierii, în ALERTĂ MAXIMĂ! Ce se află în spatele flăcărilor- ACUZAȚII GRAVE

Intervenție pompieri - imagine cu notă sugestivă

Două incendii puternice au izbucnit în județul Suceava. Salvatorii au dus o luptă contracronometru pentru a stinge focul care a cuprins o gospodărie și o anexă. În același timp, pompierii au intervenit de urgență după ce un adăpost de animale a fost făcut scrum de flăcări. 

Alarma a fost dată târziu în noapte, atunci când pompierii au fost chemați să stingă un incendiu la o casă din județul Suceava. Când salvatorii au ajuns la fața locului, flăcările uriașe mistuiau acoperișul locuinței și o anexă.

Conform primelor informații, se pare că incendiul ar fi fost pus intenționat. Toți cei care se aflau în casă au ieșit la timp și astfel, nimeni nu a fost rănit. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

În același timp, un incendiu puternic a făcut scrum un adăpost de animale. Salvatorii au intervenit la timp și astfel niciun animal nu a fost prins înăuntru sau rănit.

Flăcările s-au extins și la mai mulți baloți de paie din apropiere. După câteva ore bune de luptă cu flăcările, incendiul a fost stins.

Oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili cauza producerii incendiului.