MENIU

Luna Plină în Berbec se apropie. Răsturnări spectaculoase pentru zodii

Luna Plină în Berbec se apropie. Răsturnări spectaculoase pentru zodii

Peste câteva zile, mai exact pe 13 octombrie, Luna Plină va străluci, aducând mister pe cerul nopții și emoții în sufletele noastre. Dar evenimentul cel mai important este că Luna Plină își va arunca razele hipnotice din interiorul constelației Berbecului, punct nodal al energiilor cosmice.

Tânăr și impetuos, nechibzuit și plin de viață, gata să meargă până la capătul lumii pentru idealurile sale, acesta este Berbecul, semnul-copil al zodiacului. Dar Luna Plină traversând prin Berbec scoate la iveală și părțile sale întunecate și extreme. Iată de ce toate zodiile vor fi influențate puternic, dar cinci dintre ele vor suferi tulburări profunde la nivel energetic, luptându-se cu provocări pe toate planurile.

Berbecul poate face excese

Energia este izvorul vieții, dar poate aduce și impulsivitate sau manifestări necontrolate și eruptive. Iată de ce Berbecul este supus exceselor în această perioadă, sub influența selenară în splendoarea ei. Marte aruncă săgeți războinice din interiorul Balanței, dezechilibrând deciziile Berbecului. Acesta va avea confruntări cu colegii la serviciu, mai ales cu persoanele cu autoritate. În viața sentimentală, Berbecul se lasă orbit de emoții și acționează impulsiv, rănind persoana iubită. Cheltuielile excesive sunt ordinea zilei.

Citește continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop