MENIU

Ludovic Orban susține că nu se impune CARANTINAREA Capitalei: „E o decizie care trebuie să se facă pe baza unei analize obiective”

Președintele Camerei Deputaților - Ludovic Orban

Ludovic Orban - președintele Camerei Deputaților consideră că nu se impune carantinarea Capitalei. De asemenea, acesta a spus că susține măsura de sancționare a agenților economici care încalcă legea.

„Din punctul meu de vedere, astazi, nu. Dar nu-mi dau cu părerea. Pentru că e o anumită dinamică, sunt niște date pe care nu le am la dispoziție integral. Asta e o decizie care trebuie să se facă pe baza unei analize obiective, pe baza analizării nu numai statice a indicatorilor, ci și pe baza dinamicii, a anumitor factori, a riscurilor posibile care există, capacitatea de tratare. Decizia din punctul meu de vedere nu trebuie să fie cu caracter politic”, a declarat Ludovic Orban.

„Spun ceea ce am mai spus: cu cât mai mulți români respectă măsurile cu atât sunt mai puține restricții.

Am fost atenți permanent la apăraea sănătății oamenilor, cu respectarea economiei. Noi n-am avut decât un mic lockdown. După trecerea din starea de urgență în starea de alertă au fost câteva restricții în plus.

Personal susțin această măsură de sancționare a unităților care încalcă legea", a declarat Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților din Paralamentul României.

Mai multe articole despre:
ludovic orban restrictii masuri