MENIU

Ludovic Orban: Ştiu bine cine este ofiţerul acoperit, dar nu am probe. Este Victor Ponta

<p>Victor Ponta&nbsp;</p>

Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că agentul acoperit din rândul prezidenţiabililor este nimeni altul decât premierul Victor Ponta.

Aflat într-o conferinţă de presă la Târgovişte, vicepreşedintele PNL, preşedinte interimar al Organizaţiei Dâmboviţa,  Ludovic Orban a făcut aprecieri asupra identităţii ofiţerului acoperit: “Eu știu bine cine este, dar nu am probe: este Victor Ponta….dar nu pot să probez. Dar dacă te uiți cu atenție, singurul care nu a infirmat cu subiect și predicat acest lucru este Ponta” a mai spus Orban. El și-a motivat părerea aducând în discuție și salturile spectaculoase din cariera lui Victor Ponta: “studiindu-i cariera, văzându-l cu acționează, văzând lucrurile pe care le-a făcut.” a mai spus Orban, citat de gazetadambovitei.ro.

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit, cu peste o săptămână în urmă, la un post de televiziune, despre faptul că unii candidaţi la Preşedinţie nu şi-ar fi completat CV-ul, că trebuie să spună dacă au fost sau nu ofiţeri acoperiţi şi a precizat că, dacă nu se va întâmpla, o va face el, arătând că nu este corect să duci o asemenea funcţie "având două butoane".

Ulterior, preşedintele Băsescu a declarat că va da amănunte despre ”ofiţerul acoperit” de faţă cu toată presa, precizând că nu are nicio informaţie de la serviciile secrete şi că, dacă, totuşi, ”printre candidaţi există un domn care a avut în trecutul lui un astfel de lucru, acest lucru trebuie recunoscut”.