MENIU

Ludovic Orban și Nicușor Dan, prima conferință comună după victoria în București: Am reușit împreună

Ludovic Orban și Nicușor Dan, prima conferință comună după victoria în București: Am reușit împreună

Premierul Ludovic Orban și Nicușor Dan, creditat de sondaje drept câștigător al fotoliului de primar general al Capitalei, au promis schimbări majore în relația dintre cele 2 instituții. Cei doi au afirmat că victoria de duminică 

"Mulțumesc partenerilor din PNL pentru campania pe care am dus-o. Am venit să mulțumesc prietenului meu Ludovic și vreau să-i asigur pe bucureșteni că începând de peste 10 zile va debuta o altă administrație, care să fie parteneră cu cetățeanul, cu mediul de afaceri, cu mediul academic, cu specialiștii. Toate aceste lucruri vor fi rezolvate în parteneriatul dintre Primăria Capitalei și Guvern, pentru că Bucureștiul a avut mult prea mult timp parte de scandaluri care au acoperit adevăratele probleme," a afirmat Nicușor Dan.

Și premierul Ludovic Orban a afirmat că victoria din București este rezultatul unui parteneriat care nu a fost ușor de pus în practică. "Mărturisesc, cu un sentiment de bucurie că, deși nu mi-a fost ușor, am luat decizia de a-l pune pe Nicușor Dan candidat. Azi se vede foarte bine că dacă nu era partenetiatul PNL - USR ne-ar fi fost foarte greu să dăm jos caracatița corupției și să eliberăm Bucureștiul," a afirmat Ludovic Orban. 

Mai multe articole despre:
Nicusor Dan Ludovic Orban