MENIU

Ludovic Orban nu-şi asumă eşecul moţiunii şi nici "protestul" cu câteva zeci de oameni

Lderul PNL Ludovic Orban se spală pe mâini de eşecul moţiunii de cenzură, ba chiar dă vina pe UDMR. Orban se dezice și de "protestul" PNL din Piaţa Victoriei, în seara de dinaintea zilei în care moíunea urma să fie supusă votului în plen. Acţiunea, la care a participat câţiva liberali şi câteva zeci de simpatizanţi, a devenit ţinta iroiilor din partea liderilor PSD.

Aflat la Buzău, Ludovic Orban susține că parlamentarii liberali nu au participat la niciun protest în pre-ziua moţiunii, ci au mers „să se solidarizeze cu cetăţenii”, anunţă Realitatea TV.

"Este o dezinformare (...) parlamentarii PNL, în pre-ziua moțiunii, pe o ploaie cu spume, am stat în Piața Victoriei să ne solidarizăm cu toți cetățenii români care au protestat de la Ordonanța 13, impotriva intențiilor de politizare a justiție a majorității parlamentare”, a scris Orban pe facebook. 

În realitate, Ludovic Orban a convocat printr-un mesaj intern parlamentarii PNL în Piaţa Victoriei.

”Bună seara. Vin cu rugămintea către dumneavoastră de a participa marţi, ora 19.00, la protestul organizat in Piaţa Victoriei. Participarea dumneavoastră este importantă pentru România şi pentru PNL. Ne întâlnim toţi la sediul PNL din Aleea Modrogan, ora 18.45, pentru a merge împreuna la protest. Ludovic Orban", se arăta în mesajul intern transmis marți de cptre  șeful PNL l-a trimis către liberali.

Orban le recomanda colegilor "să fie prezenţi la toate manifestaţiile de susţinere a moţiunii de cenzură, atât în Bucureşti miercuri, în ziua moţiunii, cât şi în toate celelalte oraşe în care se vor organiza mitinguri şi le-am solicitat să fie prezenţi pentru a fi alături de cetăţenii români care vor ca România să revină pe drumul drept".

  

Mai multe articole despre:
Ludovic Orban