MENIU

Ludovic Orban, la recepția stadionului Arcul de Triumf: ”Să-l vedem cât mai curând cu spectatori care să susțină performanțele sportului românesc”

Inquam Photos / George Calin
Inquam Photos / George Calin

Premierul Ludovic Orban a participat, vineri, la recepția arenei „Arcul de Triumf”, eveniment la care au fost prezenți Ion Ștefan - ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și Ionuț Stroe - ministrul Tineretului și Sportului. 

Stadionul Arcul de Triumf din Capitală a fost finalizat. În această seară s-a făcut recepția arenei, în prezența premierului Ludovic Orban. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 28,5 milioane de euro. Stadionul va fi omologat și pentru a găzdui meciuri de rugby pentru competiții de nivel internațional. 

”Nu e pentru cine se pregătește, ci pentru cine se califică. Va fi templul rugby-ului românesc și va găzdui campionatul din 2022.

Nu este doar un stadion, ci este un centru complex de recuperare. Folosește tot felul de terapii, toate tehnicile de terapie pentru recuperarea sportivilor. Are un aparat de evaluare a stării de sănătate a sportivilor ultimul răgnet.

Sperăm ca acest stadion să-l vedem cât mai curând cu spectatori care să susțină performanțele sportului românesc”, a declarat Ludovic Orban.

Mai multe articole despre:
ludovic orban