MENIU

Ludovic Orban, la Dâmbovița: Reindustrializarea României constituie un obiectiv prioritar pentru politica Guvernului pe care îl conduc - VIDEO

Premierul Româniaie - Ludovic Orban a declarat, vineri, într-o vizită la Dâmbovița, că reindustrializarea României constituie un obiectiv prioritar pentru politica Guvernului pe care îl conduce.

"Spre deosebire de alții, pentru noi industria românească nu este o grămadă de fiare vechi. Dimpotrivă, industria românească trebuie să fie un suport al relansării economice, mai ales după criza generată de pandemia de COVID-19.

Reindustrializarea României constituie un obiectiv prioritar pentru politica Guvernului pe care îl conduc, utilizând toate pârghiile pentru a susține locarea în județul Dâmbovița, în România de noi capacități de producție care cu adevărat să genereze locuri de muncă, să genereze competitivitate economică, o capacitate de a putea să generăm prosperitate pentru cetățenii români", a declarat premierul Ludovic Orban.

"Am modificat Ordonanța 60, astfel în cât să creăm posibilitatea legală de a putea prelua active în contul datoriilor către bugetului de stat, pentru ca aceste active viabile să poată să facă parte dintr-o posibilă nouă companie care să producă pe baza acestor active.

Urmează discuțiile cu lichidatorul, cu adminsitratorul pentru a realiza toate operațiunile legale care sunt necesare cu scopul declarat pe care îl avem, de a menține producția pentru activele viabile", a mai spus prmierul.

Mai multe articole despre:
ludovic orban