MENIU

Ludovic Orban, întrebat dacă Florin Cîțu va mai rămâne premier dacă pierde alegerile din PNL: Nu discutăm despre asta acum

Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit luni, după ședința Coaliției, despre relația pe care o are cu premierul Florin Cîțu și despre campania de vaccinare. 

Orban a fost întrebat dacă Florin Cîțu va mai rămâne în fruntea guvernului în cazul în care va pierde alegerile interne din PNL. 
”Nu discutăm despre acest subiect în momentul de față. Suntem într-o competiție internă și important e ca membrii PNL să își exprime propria părere prin intermediul votului”, a răspuns liderul PNL.

Întrebat care este relația cu șeful guvernului, Orban a răspuns: ”Dialog, cooperare, trebuie să asigurăm buna guvernare, să luăm decizii în Coaliție, să adoptăm legile și să ducem la bun sfârșit programul de guvernare.”

Liderul PNL a vorbit și despre campania de vaccinare și a reiterat apelul către români să se imunizeze pentru a putea reveni cât mai rapid la viața normală și a evita un nou val pandemic. 

”Cu cât procentul de vaccinare crește, cu atât revenirea unui val pandemic scade. 
Revenirea la viața normală depinde și de interesul cetățenilor pentru vaccinare și de modul în care respectă măsurile de protecție. 
Campania trebuie să continue, să fie implicați din ce în ce mai multe instituții și profesioniști care să convingă lumea, trebuie coborâtă campania cât mai aproape de cetățean. Cea mai mare problemă e în mediul rural și în urbanul mic. Trebuie asigurate mai multe centre de vaccinare și anunțată populația despre ziua în care vine echipa de vaccinare în localitate”, a precizat Orban