MENIU

Ludovic Orban, înainte de vot: „Am convingerea că voi câștiga. Alegem între un candidat care a provocat criza și omul care vine cu soluția”

Președintele PNL - Ludovic Orban

Ludovic Orban - președintele PNL a declarat, sâmbătă, la Romexpo, înainte de votul pentru alegerea conducerii partidului că delegații au de ales între un candidat, premier în funcție, care a provocat criza și omul care vine cu soluția pentru a pune punct acestei crize guvernamentale. 

„Astăzi este o zi decisivă pentru PNL, o zi importantă pentru România. Azi, 5.000 de delegați aleg președintele PNL. Au de făcut o alegere extrem de importantă în funcție de care vor evolua evenimentele. Au de ales între un candidat, premier în funcție, care este cel care a provocat criza și omul care vine cu soluția pentru a pune punct acestei crize guvernamentale.

Am convingerea că voi câștiga, am încredere în discernământului delegaților la congres”, a declarat Ludovic Orban.

Întrebat de fraudarea votului, Orban a răspuns: „Eu nu sunt implicat în orgaizare, comisia va stabili dacă au fost nereguli în procedura de vot”.

Ziua DECISIVĂ în PNL: Ludovic Orban și Florin Cîțu, față în față - Cine va fi președintele partidului | Calcule exclusive