MENIU

Ludovic Orban: „În decizia pe care o luăm despre viitorul partidului trebuie să conteze doar membrii PNL şi nicio altă entitate din exterior”

Președintele PNL - Ludovic Orban

Preşedintele PNL - Ludovic Orban a declarat, luni, referitor la poziţionarea unor preşedinţi de filiale liberale faţă de candidaţii pentru conducerea formaţiunii că în decizia privind viitorul partidului trebuie să conteze fiecare membru al partidului, aceasta nu trebuie să fie apanajul a 20, 30, 70 de oameni sau din exteriorul PNL.

„Fiecare dintre dumneavoastră aveţi în mâini soarta partidului. Sigur că unii au o strategie prin care aduc preşedinţi de filiale în susţinerea candidaturii lor. Strategia mea este cu totul şi cu totul diferită. Eu ştiu că fiecare membru al PNL are discernământ, are o responsabilitate pentru viitorul PNL şi va participa la luarea deciziei în mod activ, pentru că decizia nu trebuie să fie apanajul a 20, 30, 70 de oameni, în decizia pe care o luăm despre viitorul PNL trebuie să conteze doar membrii PNL şi nicio altă entitate din exteriorul PNL, pentru că la urma urmei este destinul pe care îl vom avea împreună fiecare dintre noi, membrii PNL", a spus Ludovic Orban la Constanţa, în şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean PNL.

„Până la Congres mai sunt două luni, avem timp să ne gândim, să cântărim, fiecare membru al PNL trebuie să participe în acest proiect care să ducă PNL pe drumul cel bun. Am văzut foarte multe mesaje de unitate şi vă spun că eu nu trebuie să lansez mesaje de unitate, eu sunt, am fost şi voi fi un garantat al unităţii PNL”, a declarat Orban. 

 

Mai multe articole despre:
ludovic orban predesinte pnl alegeri decizie