MENIU

Ludovic Orban, după ce a fost criticat în ședința de partid: „Eu nu am atacat colegii, am făcut declarații corecte”

Președintele PNL - Ludovic Orban

Ludovic Orban - președintele PNL a declarat, marți, după ședința de partid, că el va duce o campanie pozitivă în privința alegerilor interne care vor avea loc la Congresul din 25 septembrie.

„Eu nu am atacat colegii, am făcut declarații corecte. Am susținut toate deciziile guvernamentale. Dacă vi se pare atac să vorbesc despre suflul nou cu colegi vechi... Pentru mine e important să existe un echilibru între tinerețe și experiență. La masa asta sunt colegi care mă atacă public. Eu voi duce campania într-un mod pozitiv", a precizat Ludovic Orban.

„La BEx al PNL am discutat despre mai multe subiecte. Evident, alegerile locale din 27 iunie. Am discutat despre situaţia creată la televiziune, lucru pe care îl vom discuta şi în cadrul coaliţiei marţi seara.

Am discutat despre numirea Avocatului Poporului, dar şi despre posibila numire a preşedintelui CNA, dar şi despre găsirea unui înlocuitor”, a spus Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a declarat că Guvernul României trebuie să se ocupe cât mai repede de situaţia persoanelor afectate de inundaţiile din ultimele săptămâni.

„Guvernul trebuie să intervină imediat cu toate instituţiile competente pentru a îndepărta efectele inundaţiilor, pentru a stabili pagubele şi compensaţiile”, a mai spus liderul PNL.

Ludovic Orban: Reprezentanții PNL o să fie prezenți la moțiunea PSD

„Am solicitat mobilizarea PNL pentru procedurile care se desfășoară la numirea Avocatului Poporului, posibilul aprobarea CNA și de asemenea, dacă ajungem la o soluție, pentru situația de la TVR și radio. De asemenea, reprezentanții PNL o să fie prezenți la moțiunea PSD, dar nu votează”, a spus Orban, în cadrul unei conferințe de presă.

Mai multe articole despre:
ludovic orban pnl