MENIU

Ludovic Orban, despre RESTRICȚII: „Eu cred că un cetățean poate să-și facă cumpărăturile astfel încât să ajungă la timp”

Președintele Camerei Deputaților - Ludovic Orban

Ludovic Orban - președintele Camerei Deputaților a comentat, marți, noile măsuri impuse pentru combaterea pandemiei de coronavirus. Prim-ministrul a spus că, din păcate, că nu există alte soluții pentru apărarea vieții.

„Evident, susțin că e dreptul cetățenilor români să-și exprime punctul de vedere. Se știe foarte clar că e folosită ca pretext pandemia, se exploatează într-adevăr o stare de spirit de peste 1 an de zile cu măsuri care au pus la grea încercare răbdarea românilor, dar le spun cetățenilor români că nu există alte soluții pentru apărarea vieții. Aceste măsuri sunt peste tot, România nu a făcut un exces de măsuri de protecție sanitară”, a declarat Ludovic Orban.

Referitor la reducerea programului magazinelor, premierul a comentat: „În timpul săptămânii nu se aplică decât în acele localități în care depășește rata indicată. Nu aș vrea să mă pronunț asupra acestei măsuri de a închide magazinele la ora 18.00. De regulă o astfel de măsură se ia pe baza unei analize. Eu cred că un cetățean poate să-și facă cumpărăturile astfel încât să ajungă la timp”.

Mai multe articole despre:
ludovic orban restrictii