MENIU

Ludovic Orban, despre Rareș Bogdan - „șarpele pe care l-a crescut în partid”: „Era crescut deja!”

Ludovic Orban și Rareș Bogdan

Ludovic Orban - președintele PNL a vorbit, marți seara, la un post TV, despre disensiunile pe care le-a avut cu prim-vicepreședintele liberal Rareș Bogdan, care l-a acuzat că a condus discreționar partidul, în stilul autoritar, de tip Dragnea/ Băsescu.

Întrebat la un post TV dacă este Rareș Bogdan „șarpele pe care l-a crescut în partid”, Ludovic Orban a spus: „Dar nu l-am crescut eu, că era crescut”.

„Faptul că are niște opinii e dreptul lui. Faptul că exprimă public astfel de puncte de vedere critice nu este corect din punct de vedere democratic, statutar și nu este normal să-ți ataci un coleg de partid care s-a purtat frumos cu tine și te-a susținut. M-am simțit nedreptățit aș spune, chiar am fost foarte neplăcut surprins, nu mă așteptam, dar viața merge înainte. Sunt opusul unui lider autoritar, toată lumea mă întreabă de ce sunt așa de diplomat, de iertător”, a afirmat Ludovic Orban. 

Acesta a menționat că a fost luată decizia de a-l pune pe Rareș Bogdan cap de listă la europarlamentare pentru că era greu de găsit un lider în interiorul partidului care să aibă notorietate, încredere și intenție de vot astfel încât să poată să tragă lista, după cum au arătat rezultatele alegerilor.

„Rareș Bogdan a corespuns, a fost foarte apropiat de ceea ce ne-am dorit, iar decizia ca el să fie candidat pe prima poziție pe lista PNL a fost o decizie corectă. Am câștigat alegerile pentru Parlamentul European, de asemenea am fost alături de președintele României, care a obținut un scor zdrobitor la referendumul pentru justiție, ulterior, l-am sprijinit pe Rareș Bogdan pentru funcția de prim-vicepreședinte”, a mai spus Ludovic Orban.

Mai multe articole despre:
ludovic orban rares bogdan sarpe