MENIU

Ultimul MESAJ al violatorului din Dâmbovița, înainte de accidentul în care un tânăr politician din Forța Dreptei și-a pierdut viața. Ce i-a spus mamei fetei

Accident Prahova/ ISU

Realitatea PLUS prezintă în exclusivitate ultimul mesaj al violatorului din Dâmbovița înainte de accidentul cumplit în care și-a pierdut viața atât el, cât și un tânăr în vârstă de 22 de ani, care nu avea nicio legătură cu acest caz. El ar fi vorbit cu mama fetei și i-a spus că nu mai poate face nimic acum și că îi pare rău de familia pe care o lasă în urmă. Potrivit unor surse, discuția ar fi avut loc cu doar câteva minute înainte de accident. Între timp, politicianul ucis este înmormântat astazi. Urmează detalii cu un puternic impact emoțional.

MESAJUL VIOLATORULUI SINUCIGAȘ ÎNAINTE DE ACCIDENT - SURSE REALITATEA PLUS

Violator: Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Îmi pare rău de copilul tău. Și eu în situația ta la fel procedam. Chiar îmi pare rău dar nu mai contează. Aveți grijă de voi și bucurați-vă de ce aveți.

Mama fetei violate: Dacă nu te-ai culcat cu ea de ce recurgi la gestul ăsta? Mergem la detector.

Violator: Merg cu mare drag, dar nu cred că mai am ocazia, îmi pare rău.

Mama fetei violate: De ce nu ai merge? Ai ocazia acum. Dacă îți iubești familia și copiii mergi.

Violator: Am vorbit cu un avocat și mi-a spus că deflorarea se face din mai multe cazuri, nu doar prin contact. M-am panicat și am comis-o. Nu am cum să ajung că sunt departe. Îmi pare rău că las în urmă așa impresie.

Mama fetei violate: Ești un laș.

Violator: Deja simt efectul *** și nu cred că mai am mult. Chiar îmi pare rău. Mi-am distrus familia, rudele și las o impresie proastă în urma mea.

Ludovic Orban, liderul partidului Forța Dreptei, a participat, miercuri, la înmormântarea lui Mihai Bercari, tânărul de 22 de ani ucis, într-un accident produs de un bărbat căutat de poliție pentru că și-ar fi violat nepoata de 13 ani.

Între timp, Călin, pasagerul și colegul lui Mihai, este încă în spital. În Tăriceni, localitatea de unde erau cei doi, comunitatea este încă în stare de șoc. 

Tânărul își făcea planuri de nuntă și strângea banii ca să îi cumpere iubitei lui un inel. Când s-a întâmplat tragedia, acesta plecase de acasă ca să își cumpere un costum pentru că vineri, 23 iunie, urma să aibă loc festivitatea de absolvire.

"Singurul vinovat este acel om. Am inteles ca a vrut sa se sinucida. Nu avea dreptul sa il ia pe fratele meu cu el. Nu am cum sa judec politia. Nu stiam ce vor sa faca - urmareau un violator ceea ce este treaba lor. Imi pare rau ca nu l-au prins la timp.

E cel mai bun om din lume fratele meu. Era un suflet minunat, era bun, tandru, milos. N-a facut rau niciodata", spune Violeta Bercari, sora tanarului ucis.

Femeia este mai mare cu 4 ani decat fratele sau si spune ca i se pare un cosmar faptul ca trebuie sa il ingroape atat de tanar. 

Citește și Bărbatul din Dâmbovița, cercetat pentru că ar fi violat o fetiță de 13 ani, a murit într-un accident rutier. Poliția, sesizată chiar de mama copilei - FOTO