MENIU

Ludovic Orban a votat ÎMPOTRIVA lui Dan Vîlceanu: „Există riscuri cu privire la această desemnare. Răspunderea integrală aparține lui Florin Cîțu”

Președintele PNL - Ludovic Orban

Ludovic Orban - președintele PNL a anunțat, miercuri, după ședința BPN, că a votat împotriva lui Dan Vîlceanu, numit la Ministerul Finanțelor. El spune că echipa lui Florin Cîțu trebuie să-și asume integral această desemnare.

„Din cei 79 de membri BPN au fost doar 48. Au fost 31 de absenți, care probabil din cauza convocării foarte rapide nu au putut participa la această ședință.

Subiectul principal a fost validarea propunerii pentru ministerul de Finanțe în persoana lui Dan Vîlceanu, care a primit 47 din cele 48 de voturi. I-am anunțat pe colegii mei că votul „împotrivă” îmi aparține.

Vreau să știe că prin votul pe care le-am dat mi-am exprimat o rezervă extrem de serioasă față de această candidatură. Florin Cîțu a spus public de mai multe ori că susține competența, integritatea, etc. Din punctul meu de vedere există riscuri cu privire la această desemnare, am votat împotrivă ca răspunderea integrală să aparțină lui Florin Cîțu și celor care au votat.

Faptul că n-am avut o discuție cu Florin Cîțu, faptul că BPN a fost convocat intempestiv... Aș fi convocat și eu acest BPN! Afirmațiile care spun că eu nu aș fi convocat nu au legătură cu realitatea” a spus Ludovic Orban.

 

 

Mai multe articole despre:
ludovic orban dan vilceanu desemnate minitser finante