MENIU

Ludovic Orban a reiterat că el nu a tranşat congresul PNL: „De când Real Madrid a renunţat la Ronaldo nu a mai câştigat niciun Champions League”

Președintele PNL - Ludovic Orban

Preşedintele Partidului Naţional Liberal - Ludovic Orban a reiterat, sâmbătă, că oamenii care reprezintă partidul la guvernare sunt hotărâţi de forurile statutare ale PNL şi niciunui membru al PNL nu i se poate condiţiona susţinerea în cariera politică în funcţie de opţiunea politică pe care o are la un anumit moment. El a spus că nu a tranșat alegerile în PNL.

„Cei care urmează să decidă conducerea PNL la toate nivelele sunt membrii PNL. Îl ştiţi pe Ronaldo. Ronaldo a jucat la Real Madrid. Cu Ronaldo Real Madrid a câştigat trei cupe Champions League. Real Madrid a decis să renunţe la Ronaldo, probabil că este prea bun sau nu are suflu nou. De când Real Madrid a renunţat la Ronaldo nu a mai câştigat niciun Champions League şi are mari probleme în campionatul intern. Stimaţi colegi, am încredere în dumneavoastră.

Noi suntem PNL, noi suntem partidul care şi-a pus amprenta asupra evoluţiei moderne, noi suntem partidul care este coloana vertebrală a României şi singura forţă politică ce are capacitatea să ducă România pe drumul cel drept. (...) Alegeţi ceea ce este mai bine pentru PNL", a afirmat Orban.

Mai multe articole despre:
alegeri pnl ludovic orban