MENIU

Orban a strigat ADUNAREA la Parlament pentru aprobarea bugetului: „Având o mobilizare exemplară putem să trecem Legea Bugetului în termenul propus”

Președintele Camerei Deputaților - Ludovic Orban

Președintele Camerei Deputaților - Ludovic Orban a declarat, luni, la Parlament, că au fost mobilizați toți parlamentarii coaliției și cei ai miniorităților naționale pentru a fi aprobat bugetul de stat pe anul 2021.

„Dorim să aprobăm proictul de lege al bugetului în forma adoptată de Guvern și din comisiile de specialitate. Susțin acest buget care este un buget care se bazează pe câteva obiective, de a pune bazele relansării economice, care crește investițiile, alocă sume importante pentru susținerea angajaților.

Este un buget care alocă surse importante pe domenii cum ar fi Educația, Sănătatea, care să susțină eforturile făcute în perioada pandemiei.

Propunerea mea este ca dezbaterile să se facă doar fizic pentru că nu avem posibilitatea tehnică de a organiza altfel plenul. Avem două cazuri de persoane care din motive ediale este posibil să nu fie prezente. Noi am solicitat mobilizarea tuturor parlamentarilor din coaliție și a minorităților. Sunt convins că având o mobilizare exemplară putem să trecem Legea Bugetului în termenul propus”, a spus Ludovic Orban.

Mai multe articole despre:
ludovic orban buget 2021