MENIU

Lucian Mândruţă, mesaj din Centrul Clujului: "Dreptatea nu stă în numărul oamenilor"

<p>Lucian Mandruta, in centrul Clujului</p>
<p>Lucian Mandruta, in centrul Clujului</p>
<p>Lucian Mandruta, in centrul Clujului</p>

După ce 20.000 de oameni s-au strâns în Centrul Capitalei într-un miting de protest ca urmare a tragediei din clubul Colectiv, realizatorul media Lucian Mândruţă a anunţat că merge în centrul Clujului, unde s-a anunţat un protest în liniște în Piața Unirii.

Lucian Mandruță a scris marţi seara pe Facebook că va merge în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

„Sunt la Cluj si ma duc in centru sa vad ce se mai intampla. Daca vreti sa nu ma lasati singur, distribuiti mesajul asta. 8:30, la Catedrala Sf. Mihail. Langa statuia lui Matei Corvin. Am un sentiment ca in seara asta n-o sa-i fie rusine cu noi", a scris Mândruţă.

Ulterior, Lucian Mândruţă a publicat şi fotografii din centrul oraşului, însoţite de mesajul "La Cluj s-au strans cam 30 de oameni. "Sa nu pui poze, ca ne facem de ras" imi spune Andrei. Ba din contra! Dreptatea nu sta in numarul oamenilor"

Pe Facebook s-a anunțat un protest în liniște în Piața Unirii astăzi : „DA, suntem revoltati si furiosi – pai cum sa nu fim!?
Pentru ca au trecut 3 zile de la tragicul eveniment si nu si-a dat demisia nimeni din sistemul statal criminal ce are o vina majora pentru cele intamplate, nu tu primar de sector, nu tu sef ISU Bucuresti, nu tu ministru de interne, nu tu vicepremier, nu tu premier, nu tu secretar de stat la interne!" se scrie pe pagina de Facebook a evenimentului, potrivit ClujCapitala.ro.

Mai multe articole despre:
Lucian Mândruţă incendiu colectiv