MENIU

Lucian Mândruță, la protest în fața MAE. "Am primit în seara asta şi ameninţări"

Lucian Mandruta si fiul lui Mihai

Lucian Mândruță a participat la protestul din fata Ministerului Afacerului de Externe, alaturi de alte 200 de persoane după ce duminica cetăţenii români din străinătate au fost nevoiţi să stea la cozi interminabile pentru a vota.

"Am venit pentru ca m-a indignat ce am vazut in strainate ca oamenii nu pot sa voteze. Daca existe romani care pot sta 4-5 ore la coada, obositi veniti de la distanta, votul inseamna ceva. Am venit pentru a le arata solidaritate. Am venit dupa ce am primit mesajul, ajutati-ne, pentru a putea vota!

Am primit in seara asta si amenintari, una dintre ele combinata cu o injuratura?: Stiu ca ai copil si iti doresc  ca acel copil al tau sa aiba parte de toate umilintele. Am venit sa-i arat lui Mihai care este aici alaturi de mine ca sunt romani care nu trebuie sa se umileasca, ca sunt romani care nu trebuie sa invete sa se umileasca, cu riscul  de a ne pierde si masinile, si slujbele si ce mai vreti voi, trebuie sa  alegem demnitatea inaintea oricarui lucru de pe pamant. Si am venit cu el sal invat lectia asta, ca mi se pare o lectie de viata importanta, asta e mesajul meu si pentru cei care mi-au scris pe Facebook astazi.", a spus Lucian Mandruta, in direct la REALITATEA TV.




Mai multe articole despre:
ameninţări MAE Lucian Mândruţă