MENIU

Lucian Bute, dezvăluiri emoționante la Realitatea Plus. Ce a făcut mama sa la un meci pentru titlul mondial

Lucian Bute (arhivă)

Multiplul campion mondial de box Lucian Bute a făcut o serie de dezvăluiri emoționante la Realitatea Plus, în emisiunea "Cu drag, despre România", dedicată județului Galați. Pugilistul, originar din comuna Pechea, a povestit de ce nu a renunțat niciodată la tricolor și de ce România și Galațiul rămân locurile pe care le numește "acasă".

"Galați e totul pentru mine, ori de cât ori ajung în România merg la Pechea, la părintii mei. Sunt mândru că sunt omul are a plecat din Galați de la Pechea, tocmai în Canada și a devenit campion mondial. NU poate fi un loc mai frumos ca acasă, mama mă așteaptă cu sarmale de fiecare dată

Lucian Bute a explicat de ce la toate competițiile a apărut cu tricolorul românesc și în acordurile imnului. "Sufletul meu este de român, simt românește, chiar dacă sunt si cetățean canadian., am spus-o si o repet, așa va rămâne pentru totdeauna".

Marele campion mondial a ținut să comenteze și unul dintre cele mai emoționante momente din cariera sa, meciul din 2010 în care și-a apărat, pentru a cincea oară, titlul mondial IBS, in fața lui Edison Miranda. "A fost plăcut, dar și extrem de solicitant, pentru că părinții mei se aflau în sală. Mama nu s-a uitat niciodată la meciurile mele, iar atunci a fost în sală. Când a început meciul s-a retras într-o sală VIP, dar a stat cu spatele la ring, până a auzit că s-a terminat și am câștigat," a relatat Lucian Bute, în direct la Realitatea Plus.

 

Mai multe articole despre:
lucian bute realitatea plus galati box campion