MENIU

Lovitură primită de ProTV din cauza lui Mihai Trăistariu. Ce a decis CNA

Postul de televiziune ProTV a fost amendat de CNA, pentru a doua oară în acest an.

Postul a fost sancţionat cu 10.000 de lei pentru o ediţie a respectivei emisiuni, difuzată la miezul zilei, în care s-a discutat, fără ocolişuri, despre "dotarea" din pantaloni a cântăreţului Mihai Trăistariu.

În timp ce pe ecran au rulat mai multe fotografii în care solistul apărea îmbrăcat doar în lenjerie intimă mulată, s-a comentat astfel: "Pistol cu apă. Mihai Trăistariu a scos la înaintare artileria grea, inspirat probabil de filmul 21 de grame, Mihăiță se laudă tot cu 21 de centimetri. O fi mult, o fi puțin, oricum ar fi, e o dovadă de mare bărbăție să vorbești deschis chiar despre propria-ți bărbăție".

Potrivit paginademedia.ro, sancţiunea de 10.000 de lei a fost propusă de Monica Gubernat şi a primit votul următorilor membri CNA: Florin Gabrea, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu.

"Să faci o emisiune cu umplutura chiloţilor lui Trăistariu mi se pare incredibil", a spus Radu Herjeu, membru CNA, care propusese o amendă de 15.000 de lei pentru Pro TV, sancţiune care nu a întrunit, însă, numărul necesar de voturi pentru a fi aplicată.

Este a doua oară în acest an când emisiunea "Vorbește lumea" este sancționată pentru derapaje de către CNA. Săptămâna trecută, show-ul de la Pro TV a primit o amendă pentru că i-a permis lui George Roncea să prezinte pe post intoxicări legate de cazul Colectiv, mai precizează sursa citată.