MENIU

Lovitură pentru deputatul conspiraționist care a acuzat "crimele" din spitalele COVID și "liniile albe pe cer"

Lovitură pentru deputatul fost AUR, care a susținut în perioada pandemiei că bolnavii sunt  omorâți în spitale. Judecătorii l-au obligat să șteargă videoclipul cu afirmațiile halucinante după ce au stabilit că Mihai Lască a alimentat teorii conspiraționiste. Și, astfel, a obținut capital politic. Fostul parlamentar AUR s-a remarcat și printr-o solicitare trimisă Autoritatății Aeronautice Civilă prin care vrea să i se explice ce sunt „liniile albe de pe cer” lăsate în urmă de avioane. 

În octombrie 2021, în plină pandemie, deputatul orădean Mihai Lasca și un fost brancardier al Spitalului din Oradea susțineau că sunt omorâți oameni prin aplicarea unor tratamente groaznice, dar și că pacienților „li se ard plămânii”.

Videoclipul respectiv a strâns aproape 35 de mii de vizualizări. Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea i-a dat în judecată pe cei 2 și a câștigat, în primă instanță.

Fost membru al AUR, Lasca este un personaj controversat, adept și promotor al tuturor teoriilor conspiraționiste care devin populare în spațiul virtual. Pe lângă "crimele COVID" politicianul a solicitat Autorității Aeronautice Civilă să i se explice ce sunt „liniile albe de pe cer” lăsate în urmă de avioane



Lască a fost filmat și când bătea în trafic un bărbat care era cu fosta lui parteneră.