MENIU

Lovitură în instanță pentru Tel Drum. Insula Belina rămâne la Apele Române

"Insula Belina". TelDrum a dat în judecată CJ Teleorman

Tel Drum a pierdut procesul intentat Consiliului Județean Teleorman în care cerea suspendarea hotărârii prin care insula Belina și Brațul Pavel au revenit în administrarea Apelor Române.

Compania Tel Drum a pierdut procesul intentat Consiliului Județean Teleorman în care cerea suspendarea hotărârii prin care insula Belina și Brațul Pavel au revenit în administrarea Apelor Române, potrivit ziare.com. Decizia poate fi contestată.

"Respinge excepția lipsei de interes invocată de pârâta,că nefondata. Respinge că nefondata cererea de suspendare a Hotărârii Consiliului Județean Teleorman nr. 135/26.11.2018 formulată de reclamantă SC Tel Drum în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Județean Teleorman. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Teleorman", scrie în minuta Tribunalului Teleorman.

Decizia de a deschide procesul vine după ce, la sfârșitul lunii noiembrie 2018, CJ Teleorman a adoptat un proiect de hotărâre prin care Insula Belina și Brațul Pavel au trecut din nou în administrarea statului, după cinci ani în care s-au aflat în închirierea Tel Drum.

Modul în care insula Belina și Brațul Pavel au ajuns la societatea Tel Drum a fost investigat de DNA.

In iunie 2018, procurorii au dispus trimiterea in judecata a lui Sevil Shhaideh, actual consilier al premierului Viorica Dancila, sub acuzatia de abuz in serviciu comis in perioada in care a fost secretar de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP).

Mai multe articole despre:
insula belina