MENIU

Lovitură dură primită de Victor Ponta în direct la Antena 3. Ce spune Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor consideră că decizia lui Victor Ponta de a-i cere lui Klaus Iohannis să-l desemneze pe Gabriel Oprea în funcția de premier interimar ar putea fi interpretată ca o încercare a șefului PSD de a scăpa de DNA.

„Cred că este un tertip la care apelează Victor Ponta, ca să scape de presiunea pusă de procurorii DNA. (…) Mai devreme sau mai târziu, Victor Ponta nu va putea să scape de presiunea demisiei, în ciuda acestor operaţii pe care le face pe la Istanbul şi a autosuspendării pe fax„, a comentat analistul politic Radu Tudor, duminică, într-o intervenţie telefonică, la Antena 3, notează reportervirtual.ro.

Analistul politic apreciază că, recurgând la gestul autosuspendării, Ponta riscă să fie catalogat ca fiind cel care părăseşte bătălia.

„Sub povestea medicală de la Instanbul se află lucruri infinit mai serioase care ţin de voinţa şi preşedintelui Iohannis şi poate chiar a unor cercuri externe de a-l schimba pe Victor Ponta din funcţie„, a spus Tudor, adăugând că, în acest fel, şeful PSD riscă să fie catalogat ca fiind cel care părăseşte războiul

Premierul Victor Ponta a anunțat duminică pe facebook că medicii au decis că poate fi externat astăzi, dar în următoarele trei săptămâni va parcurge procedurile pentru control și tratamente de recuperare.

Șeful Guvernului a suferit o operație la genunchiul stâng, la începutul acestei săptămâni, într-o clinică din Turcia.

Ponta este plecat din țară din 12 iunie.

Mai multe articole despre:
DNA spital Victor Ponta Antena 3 Radu Tudor