MENIU

Lovitură pentru Tudorel Toader, riscă să fie anchetat disciplinar

Lovitură pentru Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, venită chiar din partea colegilor magistraţi de la Iaşi. Decanul Baroului Iaşi, din care face parte şi Toader, a anunţat oficial că va solicita o anchetă disciplinară în privinţa ministrului Justiţiei.

"Având în vedere ultimele manifestări publice ale domnului Toader Tudorel, avocat suspendat, legitimat în cadrul Baroului Iași, manifestări ce constituie, fara echivoc, afronturi la adresa avocaturii românești, in calitate de Decan al Baroului Iasi, voi evalua oportunitatea discutarii in Consiliul baroului a sesizarii Comisiei de disciplină", a scris pe o reţea de socializare Marius Sebastian Stiblea, decanul Baroului Iaşi.

Colegul de instanţă şi de catedră al lui Toader îi reproşează acestuia chiar şi anumite declaraţii ce pot fi semnul unei slabe pregătiri profesionale. "Constatând, totodată, faptul că domnia sa face grave confuzii în materia apărarii din oficiu, fapt impardonabil ținând cont de funcția pe care acesta o ocupă, voi analiza necesitatea ca, în cadrul eventualei cercetări disciplinare, să verificam dacă aceste confuzii au fost datorate unor ieșiri emoționale de moment sau reflectă o carență în pregătirea domniei sale, ceea ce ar afecta grav calitatea unei eventuale prestatii in cadrul profesiei de avocat", a mai scris Striblea.

Mai multe articole despre:
tudorel toader