MENIU

LOVITURĂ de grație pentru SuperCîțu! AUR face publice înregistrări BOMBĂ audio-video cu cei din echipa câștigătoare

George Simion, deputat, lider AUR

George SImion a anunțat luni că va da în vileag, în doar câteva ore, toate încercările liberalilor lui Florin Cîțu de a cumpăra voturile la moțiunea de cenzură, pentru ca Guvernul să nu cadă. Liderul AUR a asigurat că mai multe materiale audio-video vor ajunge luni la presă. Asta după ce parlamentarii AUR au depus la DNA mai multe documente incriminatoare pentru PNL.

„Cei de la PNL au încercat să ne cumpere la bucată.

Prima chestiune pe care o avem de făcut este să anunţăm organele competente şi vreau să facem cunoscut românilor toată schema prin care Florin Cîţu și-a pus parlamentarii să ne ofere mită - funcții în deconcentrate, ca parlamentarii AUR să nu fie prezenți la votarea moțiunii.

Parlamentarii AUR vor fi prezenţi cu toţii la votarea moţiunii.

Nu suntem de vânzare, nu trădăm!

Sunt parlamentari ai PNL care ne invitau să vorbim personal cu Florin Cîțu.

O să facem cunoscut totul! Că nu e posibil! E corupție la înalt nivel.

Azi dăm la toată presa. Avem înregistrări: audio-video. E o anchetă, sper, în curs. Am depus deja la DNA, colegii noștri sunt pe drum.

Noi nu suntem de vânzare, noi cei de la AUR. Vom arăta ce se întâmplă în Parlament. Până diseară o să ajungă la presă”, a declarat George Simion, luni, la Parlament.

La două ore după acuzațiile lui George SImion, deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica a anunțat că s-au depus documentele: „Am reușit și am depus, la DNA, la Secția I. O sa aflati toate amănuntele în câteva ore”.

George Simion a mai precizat că „nu este singurul domnul Titi, este și dl Badiu. Vreo 5 parlamentari au fost”.

Deputatul Georgel Badiu, unul dintre cei 5 parlamentari AUR, pe care liberalii ar fi încercat să-i „cumpere”, a declarat jurnaliștilor: „Nu pot să vă spun exact cine și cum”.

Marți e zi de foc în Parlament: moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Cîțu va fi dezbătută și votată.