MENIU

LOVIŢI DE DESTIN. Cine sunt cei 5 oameni nevinovaţi UCIŞI de şoferul sinucigaş

<p>Accident &icirc;ngrozitor pe DN1</p>
<p>Accident &icirc;ngrozitor pe DN1</p>

SOFER SINUCIGAŞ. Cinci oameni nevinovaţi din oraşul Câmpina, între care şi doi copii, şi-au pierdut viaţa, sâmbătă seară, pe DN1 după ce o maşină, condusă de un şofer sinucigaş a ales să intre frontal în BMW-ul în care cei cinci se aflau. Cele două maşini s-au transformat în mormane de fier.

SOFER SINUCIGAŞ. Şase persoane, între care trei copii, şi-au pierdut viaţa, sâmbătă seară, în urma unui accident rutier produs pe Drumul Naţional,1, la câţiva kilometri de Ploieşti, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent.

SOFER SINUCIGAŞ. Ei sunt cei cinci oameni uciși, sâmbătă noapte, în accidentul  provocat, așa cum arată informațiile de până acum, de un tânăr în vârstă de 28 de ani, care ar fi vrut să-și pună capăt zilelor, după o dezamăgire în dragoste, potrivit telegrama.ro:

SOFER SINUCIGAŞ. În BMW-ul X3 în care a intrat mașina lui, într-un impact frontal în urma căruia nimeni nu a scăpat cu viață, se aflau cinci persoane, toate din Câmpina. Șoferul, Robertino Gherghelaș, avea 44 de ani și era așteptat acasă de o soție și un fiu ce nu își pot reveni din șoc.

SOFER SINUCIGAŞ. În autoturism mai urcaseră și Florin Cioroba (44 de ani) și Nicoleta Mocanu (38 de ani), tot din Câmpina, fără să se gândească măcar o clipă că acel drum le va aduce moartea lor și celor doi copii. Cei doi urmau să se căsătorească, așa cum povestesc prietenii, și s-au aflat în mașină împreună cu Eduard Cioroba (11 ani), fiul lui Florin, și Elena Buldan (19 ani), fiica Nicoletei.

SOFER SINUCIGAŞ. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 1, la kilometrul 81.

SOFER SINUCIGAŞ. Conform primelor informaţii furnizate de Poliţia Prahova, două autoturisme s-au ciocnit frontal, impactul fiind extrem de violent, iar la faţa locului au ajuns multe ambulanţe, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul a şase persoane.

SOFER SINUCIGAŞ. Reprezentanţii Poliţiei Prahova spun că în accident şi-au pierdut viaţa trei copii şi trei adulţi şi că niciunul dintre ocupanţii celor două autoturisme nu a supravieţuit, cele două maşini transformându-se în mormane de fier.

SOFER SINUCIGAŞ. În urma primelor verificări, poliţiştii presupun că accidentul s-a produs în condiţiile în care unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

Reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Prahova care au intervenit la locul accidentului în urma unui apel la 112 afirmă că niciunul dintre cei şase nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

"În momentul în care au ajuns ambulanţele acolo era un adevărat carnagiu”, a declarat unul dintre medicii de la Ambulanţa Prahova, precizând că a fost nevoie de câteva zeci de minute pentru ca cele şase victime să fie scoase dintre fiarele maşinilor strivite.

DETALIUL TERIBIL descoperit de POLIȚIE în mașina TÂNĂRULUI care a provocat un CARNAGIU pe șosea

Mai multe articole despre:
accident DN1 sofer sinucigas