MENIU

Lord britanic: „Ucraina este un dezastru de țară”

Un lord britanic a făcut o serie de declarații controversate despre Ucraina. Foto: Captură YouTube

”Ucraina este un dezastru de țară”. Este declarația halucinantă făcută de un lord britanic în cadrul unei recepții organizate de ambasadorul Rusiei la Londra, pentru a marca momentul constituirii Rusiei independente de Uniunea Sovietică. 

"Ucraina este, ca să fiu sincer, un dezastru de ţară. A fost pusă laolaltă de Churchill şi Stalin spre sfârşitul celui de-al doilea război mondial", este declarația halucinantă făcută chiar de un lord britanic la o petrecere organizată de ambasadorul Rusiei în Marea Britanie, la reşedinţa sa din vestul Londrei.

El a mai adăugat că, în opinia sa, Crimeea este cu siguranţă rusească şi că Moscova are pretenţii legitime asupra regiunilor Doneţk şi Luhansk, în timp ce ar trebui să existe negocieri cu privire la un coridor terestru către Crimeea.

În plus, lordul britanic controversat a spun că, în cele din urmă, va trebui să existe o înţelegere negociată în care Ucraina să cedeze o parte din teritoriu Rusiei.

Andrei Kelin, ambasadorul rus în Marea Britanie, a luat și el cuvântul, iar acum are interzis în parlament după declarațiile șocante. Acesta a spus că, pentru a se dezvolta în mod normal, Rusia trebuie mai întâi să se ocupe de ameninţările semnificative la adresa securităţii sale, cu referire la Ucraina. Și a încercat să justifice invazia ţării sale.

Marea Britanie se află printre țările care au sprijinit puternic Ucraina, furnizând arme şi ajutoare încă de la începutul războiului pentru a ajuta Kievul să-şi restabilească graniţele recunoscute la nivel internaţional. 

Ambasada Rusiei la București, acuzații halucinante: Kievul plătește cu organe de ucraineni pentru ajutorul militar din vest

Mai multe articole despre:
ucraina lord lord britanic ambasador rus