MENIU

Liviu Pleșoianu transmite un mesaj voalat înainte de CEx și congresul PSD

Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu, principalul critic din interior al PSD, a făcut o nouă declarație în stilul în care ne-a obișnuit în ultimul timp. Acesta a transmis un mesaj înainte de Cex-ul PSD, folosind unele cuvinte care sugerează implicarea SIE în treburile partidului

Liviu Pleșoianu, cel mai înverșunat critic din interior al PSD, consideră că partidul devine din ce în ce mai mic.

Cel care își dorește să candideze la Președinția României sugerează implicarea SIE în felul în care este gestionat PSD în prezent.

”Înțeleg că azi se reunește CEX pentru a pregăti mini-congresul de sâmbătă, intrat zdravăn la apă, unde vor participa doar cei dispuși să o aplaude frenetic pe doamna Dăncilă#2.

Dragă CEX, eu nu mai am nicio așteptare, ci doar o sugestie: la ședința de azi ar fi normal să participe și președinții partidului, domnii Ică Voinea și Cristian Burci (zis și "baby broker"). Ar fi păcat ca o ședință atât de importantă să se desfășoare în absența eminențelor lor mult prea cenușii...

Apoi, la mini-congresul de sâmbătă, după ce se încheie ropotele lungi de aplauze (absolut meritate de noul premier, doamna Dăncilă#2), ar trebui de asemenea invitați să concluzioneze PUBLIC, la vedere, cei doi președinți ai partidului.

În felul acesta, mini-congresul își va face SIEși un mare bine, după aplauze se va putea consuma o hamSIE, iar, la final, toată lumea se va relaxa și, pentru binele partidului și al patriei, își vor face toți SIEsta”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Mai multe articole despre:
null