MENIU

Liviu Dragnea, primele investigații la coloană, în închisoare. Irina Tănase dezvăluie problemele de sănătate ale fostului lider PSD

Liviu Dragnea, fost președinte al PSD Foto: Inquam Photos

Irina Tănase a vorbit joi, în exclusivitate, la Realitatea PLUS, de starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. Fostul lider social-democrat, care s-a vindecat de COVID-19, se plânge de mai multă vreme de dureri mari la coloana vertebrală. 

 

Fostul lider PSD acuză de o bună perioadă de timp mari dureri la coloană. se plânge de mai multă vreme , care s-a vindecat de coronavirus, acuza mari dureri la coloana vertebrală, fiind transferat câteva zile în spitalul penitenciarului Rahova.

„A făcut acele patru RMN-uri pe care le solicita de șase luni de zile. Nu știm rezultatul. Deși este pacient, nu i se comunică nimic.  Rezultatele le-au preluat agenții și le-au dat medicilor de la penitenciar. Până în acest moment nu știu nimic de rezultatele acelor RMN-uri. Este normal să știe și el despre starea lui de sănătate. Ei sunt luați, duși și tratați ca o marfă... E doar o exagerare, că nu te cheamă ulterior și pe tine, ești bine, nu ești bine, o să mori!”, a explicat Irina Tănase, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

„Ce pot să vă spun este că rezultatele au fost date pe loc agenților de penitenciar”, a încheiat Irina Tănase, declarația acordată, în exclusivitate la Realitatea PLUS.

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai 2019 pentru 3 ani și șase luni, condamnare primită pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Asistență Socială și Protecție a Copilului Teleorman.

Citește și Irina Tănase, primele declarații după citarea la DNA a lui Liviu Dragnea în dosarul vizitei în SUA . Anunțul despre liberarea condiționată