MENIU

Liviu Dragnea o apără pe Olguța Vasilescu: "Chiar nu vă puteți abține? Cum să vorbești așa urât?"

Liviu Dragnea a vorbit despre Olguța Vasilescu, cea care a fost refuzată în mod repetat de președintele Klaus Iohannis pentru desemnarea ca ministru al Dezvoltării sau al Transporturilor, dar care a reușit să pătrundă pe o cale ocolită în cercul deciziilor guvernamentale.

Liviu Dragnea a răspuns unei afirmații din partea jurnaliștilor, care suna așa: "Doamna Olguța Vasilescu a revenit în Guvern pe ușa din dos", cu referire la faptul că Vasilescu va ocupa o poziție în zona "creierelor din umbră" ale Guvernului, alături de Darius Vâlcov, după ce a fost refuzată de Klaus Iohannis ca ministru la Dezvoltare sau la Transporturi.

"Suntem intre 1 si 8 martie. Intre voi, fetele, chiar nu va puteti abtine macar saptamana asta? Cum sa vorbesti atat de urat de Olguta? Cum sa intri pe usa din dos?", a replicat Liviu Dragnea.

Întrebat ce o recomandă pe Olguța Vasilescu, șeful PSD a răspuns: "Este un om foarte aplicat, foarte priceput, primar al Craiovei care a schimbat orasul. A aratat la ministerul Muncii ca este foarte priceputa. Este un om care poate munci foarte mult si poate ajuta primul ministru cu informatii, se poate si implica in a dinamiza anumite proiecte".

Deputatul de Dolj, Olguța Vasilescu, a susţinut că prim-ministrul Viorica Dăncilă şi-a dorit ca ea să rămână în echipa guvernamentală, motiv pentru care a optat pentru funcţia de consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructură, poziţie din care va supraveghea proiectele drumurilor expres Piteşti - Craiova şi Craiova - Târgu Jiu.