MENIU

Liviu Dragnea dezvăluie CINE l-a vrut pe Dâncu șef la SIE - Ce spune despre partidele de tenis cu Ponta, Coldea și Maior

Liviu Dragnea, fost președinte al PSD Foto: Inquam Photos

Liviu Dragnea rupe din nou tăcerea după a ieșit din închisoare. Pentru ca Vasile Dâncu să ajungă șef al SIE „o cunoștință” a venit la el acasă pentru a-l propune în funcție. Propunere însă care nu s-a făcut, pentru că PSD l-a susținut pe Gabriel Vlase la SIE, a mărturisit fostul lider al PSD. Dragnea a povestit și despre partidele de tenis cu Ponta, Maior și Coldea, din Nordul Capitalei. 

„Eu eram acasă de două zile, aveam gripă, viroză, ceva, și a venit la mine o cunoștință comună, cu mine cunoștință, cu el prieten pentru mine, prieten pentru el, să mă întrebe dacă nu aș fi de acord să-l propun pe Vasile Dâncu șef la SIE sau să-l accept pe pe Vasiel Dâncu șef la SIE, adică să fie propus de Iohannis, Parlamentul. Am zis că sub nicio formă nu pot face lucrul ăsta. Eu nu vorbisem niciodată cu Vasile Dâncu despre acest subiect. Eu am avut o discuție cu Gabriel Vlase, la sfârșit de ianuarie 2017, la o întâlnire cu grupurile parlamentare la Sinaia, și noi, PSD, și ALDE, în care i-am spus că eu îi promit că atunci când se va putea, PSD, și sper să convingem și ALDE, să-l susțin pentru funcția de director SIE. (...)

Eu jucam cu Ponta (tenis - n.red.). Cand Coldea cu Maior, când Maior cu Dâncu. Gabi Oprea nu a jucat tenis. Nu a fost dna Kovesi la niciun joc de tenis. Vasile Dâncu a fost la tenis si am și jucat tenis, am și făcut echipă cu el. Și Victor juca bine, dar se enerva foarte tare, era foarte competitiv”, a declarat fostul președinte al PSD Liviu Dragnea, potrivit Realitatea PLUS.